"Valokuvaaminen on tarkkailemisen taidetta"

Olen aina ollut kiinnostunut taiteesta ja sen eri muodoista. Jo ennen valokuvausta maalaaminen oli osa minua. Työssäni valokuvaajana voin hyödyntää sitä visuaalista taitoa. Näen värejä erittäin tarkasti. Pidän värien harmonioista ja niiden rikkomisesta. Vahvuuteni on löytää tapa tuottaa asiakkaan kaipaamia kuvia sekä löytää oikeanlaiset ratkaisut tekniseen ja taiteelliseen linjaan. En hätkähdä erilaisista kuvausideoista tai eteen tulevista kuvauskohteista.

Haluan rohkaista ja auttaa yrityksiä hyödyntämään visuaalisuutta toiminnassaan. Tuotan valokuvauspalveluita laaja-alaisesti aina henkilökuvauksista brändi- ja tuotekuviin. Palvelen laadukkaasti omalla palkitulla visuaalisella otteellani. 

Intohimoni on tehdä asiat niin hyvin, että jokaisella työllä on arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Kuvaaminen on tapani jättää oma käden jälki tähän maailmaan. Koen, että jokaisesta asiasta löytyy uusi, mielenkiintoinen näkökulma, kun katsoo vähän enemmän. 

Kuvauksissa haluan panostaa fiilikseen ja jättää tilaa sattumalle. Se tuo kuviin mielenkiintoista sisältöä, jolloin kuva myös kertoo katsojalle jotakin, herättää kysymyksiä ja kiinnostusta. Onnellisuus on tärkeä arvo työssäni. Kun työn tekeminen on kivaa, kuvauksiin osallistujat voivat tehdä rennosti parhaansa ja kokea tilanteen onnistumisena. 

Harrastan ratsastusta valkoisella Valor-hevosellani ja treenaan agilityä koirieni kanssa. Eläimet opettavat hienosti läsnäoloa ja niiden kanssa luonnossa oleminen on parasta vastapainoa arkeen.

Olen useita kertoja palkittu  niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin valokuvauskilpailuissa. Fiilispainotteinen lifestyle-, brandi-, konsepti-, ihmis-, kuvitus- ja tuotekuvaaja.

-Petra Tiihonen

 

Using Format